Tancant l’exposició fotogràfica

P1070122_2_red_3

Ja hem desmuntat l’exposició Yachay, Wyñay, Munay, després d’un any de voltar per les illes. Aquesta etapa s’acaba i ara analitzam les paperetes i fem el sorteig!

P1070136_3.JPG

De les 59 paperetes recollides, n’hi ha 50 de vàlides. Hem descartat un penis dibuixat, l’elecció de fotografies però sense comentaris ni/o mode de contacte, i un fan…: «Hola Madrid, i nada más, hasta el final, Cristiano»…, que es va equivocar d’urna, aparentment.

I ara, seriosament, moltes gràcies per haver-nos ajudat a valorar aquesta exposició! En un principi no sabíem com fer-ho per tenir un poc de retorn. Saber què estàvem transmetent en realitat, saber què pensaríeu quan veiéssiu l’exposició…
I hem gaudit molt llegint-vos, alguns heu estat molt concisos, altres més extensos, i entre tots ens heu fet sentir molt contentes de la feinada realitzada i ens heu donat moltes coses en què pensar.
P1070123_2_red
PETITA ANÀLISI

Tot i no haver tingut cap intenció de realitzar un projecte com aquest, en tornar del viatge vàrem sentir la necessitat de compartir el suc que havíem pogut extreure de l’experiència. No teníem material per donar-ne informació concisa (estadística), però estam contentes que valoreu que hàgim pogut reflectir diferents aspectes del país, des de l’entorn i la diversitat del territori fins a la societat en general i part de la realitat infantil. Ha destacat l’interès pels drets dels infants i la seva relació amb el treball i, consegüentment, també ha destacat la demanda de més informació sobre l’economia del país.
Hem pogut observar que la iniciativa ha remogut records i ha despertat emocions, aquest era el nostre principal objectiu. Volíem acostar una realitat ben diferent i diversa en si mateixa, que forma part del mateix món en què vivim, que la poguéssim sentir propera i hi poguéssim empatitzar.

INDICACIONS SOBRE EL SORTEIGP1070122_2_red.JPG

El sorteig es farà mitjançant una web que proporciona números aleatoris, i les persones guanyadores es faran públiques en aquest mateix blog el dia 2 de juny.

Per a qualsevol qüestió, per favor, escriviu-nos a ywm.estades2014@gmail.com.

Exposició fotogràfica Yachay, Wyñay, Munay
Ajuts d’Educació per al Desenvolupament
OCDS, 2014/15

P1070151_3

Deixa un comentari