Passatgeres a bord!

Hola! Ens presentam: Som na Laura i na Neus i formam part de la propera fornada de cooperants que parteixen al Perú; més concretament, nosaltres DEMÀ (ai, socorrito) partim a Cuzco a desenvolupar un projecte d’intervenció social amb l’associació Wayra.

Començam per na Laura! Sóc estudiant de 3r d’Educació Social encara que m’interessa molt la psicologia. Cant a una coral i m’agrada molt ballar. Gaudesc del contacte a la natura i de viatjar.

laura.jpg

Seguim amb na Neus! Sóc graduada en Art Dramàtic i estudiant de 4t de Pedagogia. Faig feina com a contacontes i dinamitzadora de teatre. M’encanta teixir, llegir (Un dels meus llibres preferits és “Ensayo sobre la ceguera” de Saramago). Sóc una friki de la cuina i, com na Laura, mai puc estar gaire enfora de la naturalesa.

 

Fotografia de Neus Marí.jpg

 

Hem estat uns dies capficades en els preparatius d’aquesta aventura que començam i encara no veim clar que ens entri tot dins les maletes! Cal dir que na Neus s’ha posat caparruda en dur un exemplar de “100 años de soledad” de García Marquez, escriptor peruà im-pres-cin-dible (en les seves paraules) i na Laura du un coixí de viatge regalat per algú especial (guiñoguiño).

Fins aquí doncs! Armades de spray antimosquits fins a les dents ens acomiadam! Desitjau-nos bon viatge!

Us mantendrem informats/des.

Besadones!

Laura i Neus.

Anuncis
Posted in: General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s